Ja saps que el més important quan s’aprèn una llengua és poder-la parlar. Sobre els llocs on es pot practicar l’alemany a Catalunya, ja en vam parlar a: STAMMTISCH , però si el què vols és trobar una Parella Lingüística o un Tàndem per practicar l’alemany, a continuació trobaràs diferents pàgines webs on et pots inscriure o buscar algú amb qui practicar l’idioma.

Per fer un Tàndem, s’ha d’oferir una llengua (materna o nivell alt), la qual voldrà aprendre la persona que parla alemany com a llengua materna.

  • http://www.erstenachhilfe.de/tandempartner –> a la banda esquerra de la pantalla trobareu un formulari per buscar un tàndem. Heu de col·locar a “Ich suche”: DEUTSCH, i a “Ich biete”: la vostra llengua materna. A sota heu de clicar: “Online – Tandem” (si no esteu vivint a Alemanya), ja que aquesta pàgina web ofereix la possibilitat de buscar una parella de tàndem a Alemanya.
  • http://www.l3task.eu/es –> d’aquest projecte se n’encarreguen diferents universitats, entre elles la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat de Jena (Alemanya). Per poder participar t’has d’inscriure, omplint un formulari i les universitats buscaran una persona amb la què puguis tenir uns horaris més o menys compatibles. Aquí només es pot intercanviar tres idiomes: alemany, espanyol i xinès. La condició que posen les universitats és que durant les hores que es fa el tàndem, es facin un mínim de gravacions de veu (més informació a la pàgina web). El tàndem es fa a través del programa OOVOO.
  • www.tandempartners.org –> aquí et dona la possibilitat de trobar una parella lingüística als països de llengua alemanya o per internet. Si no estàs vivint allà, hauràs d’omplir “Ich wohne in…” clicant “ONLINE: Land wählen (online)”.

En aquest últim grup de pàgines web, és possible que contactin amb vosaltres, persones que no volen fer cap Tàndem lingüístic, si no per ser amic o lligar. Per això, és recomanable no crear cap compte a menors de 18 anys sense supervisió dels pares.

Espero que pugueu trobar una parella de Tàndem, amb la que us hi podeu entendre i fer entendre!