Política de privacitat

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament:

  • Silvia Perarnau – CursAlemany
  • DNI 77746096R
  • Adreça postal: Casa Soleró, 08614 L’Espunyola (Barcelona)
  • Correu electrònic: info@cursalemany.com

2. Amb quines finalitats podem tractar les teves dades personals?

Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes a través del web i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

Igualment, si escau, també les podem tractar per gestionar les compres digitals dels productes oferts en el web que puguin fer els usuaris a través del web.

També podem tractar les dades que puguin facilitar els clients per tal de gestionar la vinculació amb la nostra escola i, en especial, el cobrament de les quotes i/o l’organització d’activitats i campanyes.

Si es recullen dades personals a través de formularis, cal omplir els camps assenyalats com a obligatoris. El fet de no omplir-los o omplir-los parcialment podria suposar que no es pugui atendre el tràmit o la petició de l’usuari.

Cal que se’ns comuniquin les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i no contingui errors.

3. Quant de temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals es conservaran durant el termini mínim previst per la normativa vigent (especialment, la normativa fiscal, comptable i de prevenció de blanqueig de capitals).

4. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment explícit expressat amb l’acceptació d’aquesta política de privacitat.

5. A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les dades es podran comunicar a entitats vinculades a Silvia Perarnau – CursAlemany per a les mateixes finalitats referides anteriorment, i a l’Administració pública en els supòsits previstos per la llei.

Així mateix, en el cas dels pagaments i compres digitals, es podran comunicar les dades a entitats financeres o plataformes de pagament i a les empreses de logística i transport que s’encarreguin d’entregar els productes.

6. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, pots revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@cursalemany.com .

Si no obtens una resposta satisfactòria i vols formular una reclamació o obtenir més informació respecte de qualsevol d’aquests drets, pots adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.