En el vostre mòbil podeu descarregar-vos una “App-licació” per aprendre i repassar vocabulari en alemany.

Heu d’accedir en algun d’aquest dos “Store” del vostre mòbil:

App Store Funeasylearn deutsch

 

 

Seguidament heu de buscar l'”App-licació”: Fun easy learn deutsch

funeasylearngerman

És gratuïta i no necessiteu internet per practicar el vocabulari en alemany.

Quan la descarregueu, us preguntarà en quin idioma voleu.

Teniu moltes llengües per escollir, fins i tot català. Aquesta llengua, simplement et servirà per orientar-te dintre de l’App, ja que els exercicis i la pronunciació és en alemany. 

 

 

Seguidament podreu escollir entre tres nivells de dificultat:

Nivells App funeasylearn deutsch

 

Hi ha un total de 6.100 paraules de vocabulari alemany.

  El vocabulari estàApp funeasylearn deutsch classificat, en temes i sub-temes, per poder decidir quina categoria de vocabulari és la quina et vols aprendre.

Per exemple: En la imatge es pot veure com a la primera línia tenim els temes principals. Amb el dit pots fer-los moure de forma horitzontal, decidint quin deixes al mig. En aquest cas “MENJAR”.

Seguidament t’apareixen a la segona línia els sub-temes de “MENJAR”; “Les Begudes, Les Exquisiteses, Les friutes, Les verdures, Carns,..”. Per escollit el sub-tema, has de fer-ho girar com el tema fins a deixar-ho al mig. En aquest cas “Les Begudes”.

I per últim has d’escollir com vols aprendre les paraules, l’última fila. (Si de la categoria que has escollit, no saps el vocabulari comença pel què t’expliquen que significa cada paraula alemanya.) En aquest cas “Escolta i tria”, et pronuncien un nom de beguda i has de clicar la imatge que correspon. 

Quan ja has seleccionat de les tres files, el vocabulari i la forma com ho vols aprendre, queden tots els dibuixos de la columna del mig de color taronja (com es pot observar a la imatge). Per últim només cal clicar el “play” de color blau de sota “Escolta i tria” i ja pots començar a aprendre!

Alerta! Quan hagis acabat l’exercici et sortirà al final de la pantalla un anunci molt molest!