La primera proposta per demà 31 de maig és a la Seca Espai Brossa de Barcelona. Dins del cicle de màgia Dimarts màgics; un dimarts de cada mes La Seca Espai Brossa presenta en sessió única il·lusionistes de nivell internacional. Una oportunitat per gaudir dels noms indiscutibles de la màgia d’arreu del món.

Alexander de Cova nascut el1964 a Munich, aquest mag alemany es va iniciar als 21 anys al món de la màgia de manera professional. Durant els anys següents es va dedicar a fer gira per Europa. Al 1992 va guanyar la bareta de plata del Festival de Montecarlo. També ha rebut, al 2001, el títol de “Doctor d’Arts Màgiques” de l’escola italiana de màgia Magic Academy Silvan. La seva tasca pedagògica es recull en nombrosos llibres i DVD’s. El preu de l’entrada és de 12 €, l’espectacle tindrà lloc a les 20:30h

 

La segona proposta és la Jam Literària del Goethe Institut de Barcelona, a les 19:30h del 31 de maig. Es tracta de poseu veu als vostres textos o als textos dels vostres autors favorits (textos alemanys, espanyols i catalans). A les jams no hi ha ordre, només una barreja de desitjos de compartir aquelles paraules en els seus milers de batecs, i confondre-les en nous ritmes. De l’harmonia ens encarreguem els presents.

Per inscriure’s cal enviar un e-mail: confirm@barcelona.goethe.org, assumpte “jam session”. Hi haurà regals de llibres pels primers 10 participants. L’entrada és gratuïta.

 

Més informació i fonts: 

http://www.laseca.cat/ca/obra/157/dimarts-magic–alexander-de-cova/

https://www.goethe.de/ins/es/ca/sta/bcn/ver.cfm?fuseaction=events.detail&event_id=20721749