Encara dubtes de fer les classes on-line?

Amb les classes d'alemany on-line visquis on visquis, siguis on siguis i treballis on treballis pots aprendre alemany

Amb les classes d’alemany on-line visquis on visquis, siguis on siguis i treballis on treballis pots aprendre alemany

Les classes on-line són accessibles a tothom, tant si vius a una ciutat, a un poble, a un altre país, si viatges o no et pots desplaçar, l’únic que et cal és un ordinador i connexió a Internet.

Si vius en zones de Catalunya, on l’oferta en classes d’alemany és molt minsa, aquesta forma et permet estudiar l’alemany on vulguis.

L'horari de les classes es decideix entre l'alumne i la professora. Flexibilitat horària

L’horari de les classes es decideix entre l’alumne i la professora.

La flexibilitat horària de les classes particulars t’ofereix la possibilitat de compaginar els teus estudis o la teva feina amb altres ocupacions o obligacions diàries.

Fent un curs d’alemany on-line t’estalvies els desplaçaments, per tant, temps i diners.

Les classes on-line són amb una professora particular que li ensenya alemany

Les classes on-line són amb una professora particular que li ensenya alemany

Les classes particulars són directament amb la professora d’alemany, durant tota l’hora de classe, parles, escoltes i interactues amb la professora. De la mateixa manera com si la professora d’alemany et fes la classe particular a casa teva. Les classes d’alemany on-line NO són un programa informàtic, on no es veu ni es parla mai amb la professora. NO és cap curs d’autoaprenentatge!

Pel què fa al material que es fa servir durant les classes, la professora t’envia els documents uns dies abans via e-mail.

Durant les classes es parla, es fan àudios, lectures, gramàtica, fonètica, vocabulari i redaccions. Les redaccions es poden entregar amb un word o escanejant la pàgina on s’ha escrit i enviant-ho per correu a la professora.

Si encara dubtes, no t’ho pensis més i fes la classe de prova GRATIS per resoldre’ls tots!