He publicat un vídeo on explico la finalitat del canal de YouTube i els vídeos que hi penjo.

És un canal de YouTube pensat per aprenents d’alemany que ja tenen una base, per tant que ja han assolit B1, B2, C1 o C2 d’alemany i volen resoldre dubtes molt concrets a part de millorar el seu vocabulari. Crec que a internet hi ha molts materials per aprendre els primers anys i cursos d’alemany, però arriba un moment que els alumnes senten que no avancen. És el moment de començar a ampliar vocabulari, aprendre frases més formals, els Nomen-Verb-Verbindungen que tan solen costar i entendre diferències. Hi ha moltes paraules o verbs que en alemany es diferencien per coses concretes i de vegades no saps si has de dir “benutzen” o “nutzen” o si és “umziehen” o “sich umziehen”. Així que els vídeos estan pensats per aquests moments. Que amb uns 4 minuts puguis aprendre coses concretes i efectives.

Els vídeos tenen subtítols en català que he revisat. Si cliqueu en aquest símbol o en aquest, si ho esteu mirant des del mòbil us apareixeran els subtítols i podreu veure el que dic en tot moment. Els subtítols amb altres llengües són automàtics i poden tenir errors que no corregiré.

La informació més important, així com també els exemples els escric, evidentment als subtítols, també trobareu la informació a la caixa de descripció a sota del vídeo i a l’apartat de blog del meu web: cursalemany.com.

Si us agrada el contingut del canal subscriviu-vos, així cada vegada que pengi un vídeo, rebreu una notificació. Cliqueu m’agrada als vídeos i escriviu-me als comentaris dubtes, preguntes o vídeos que voleu que faci.