Si mai us heu fet aquesta pregunta, aquí teniu un link que us pot ajudar. Ja sabeu que en els diccionaris on-line en alemany que hem anat explicant en articles anteriors també tenen l’opció d’escoltar la paraula que has buscat. Ara bé, a http://demo.acapela-group.com/ després de triar l’idioma (German = alemany) i la persona que vols que llegeixi el què tu has escrit en alemany (home, dona, noi o noia: per exemple el Klaus o la Julia), en el requadre que posa: “type your text here”, pots escriure la frase o frases que tu vulguis que ells et pronunciïn.  Seguidament cliques a “listen” i et sortirà una gravació, que la podràs escoltar tantes vegades com tu vulguis. 

Aquesta versió és una demo, això significa que és gratuïta. Si vols que llegeixin moltes línies de text només és possible contractant-ho (pagant). 

L’únic inconvenient que tenen aquests programes és que les frases que llegeixen no hi posen cap mena d’emoció, fet que canviaria l’entonació o el to de veu del qui la diu. Però si que fan l’entonació correcte de la frase quan és una pregunta (?) o una exclamació (!).