Avui, divendres 23 d’octubre al teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) fan la representació de Fuera, delante de la puerta”, de Wolfgang Borchert a les 21h.

Direcció: Hugo Guzman. A càrrec de la Jove Companyia El plató de cinema, amb Santos Adrián, Sergio Sánchez, Sabrina Rodríguez i Gemma Sastre.

El caporal de l’exèrcit alemany Beckmann torna a casa, a la ciutat d’Hamburg, al final de la segona guerra mundial. Turmentat per la mort dels onze soldats que pertanyien al seu regiment, recorre la ciutat buscant un lloc on refugiar-se, però tot està destruït i amb runes. Res del que va deixar al marxar al front existeix ja. Decideix anar al port i suïcidar-se a les aigües del riu Elba. Però el mateix riu l’expulsa de les seves aigües, obligant-lo a tornar a viure. Llavors Beckman es trobarà amb l’Altre, un personatge optimista i vital que l’acompanyarà per tot Hamburg visitant les cases de diversos personatges, alguns imaginaris i altres del seu passat més recent. Així amb aquest personatge, el protagonista anirà completant etapes d’un estrany viatge per passatges desolats, mentre relata la seva experiència al front rus i el sentiment de soledat al tornar al seu lloc d’origen, on ja no hi viu cap de les persones que estimava.

Al final, al port d’Hamburg, cridarà les eternes preguntes abans de prendre una decisió; morir o seguir lluitant en un món sense respostes.

Lloc: Teatre Joventut, C. de la Joventut, 4-10
Tel. 93 4481210

Preu: 16€

Més informació:

http://www.teatrejoventut.cat/

http://agenda.cultura.gencat.cat/Fitxa?index=2&consulta=MCUxK2FsZW1hbnklNSswJQ==&codi=67254&ordre=2