Com instal·lar Skype

Skype és una de les aplicacions VoIP més utilitzades per a la realització de videotrucades, és molt utilitzada dins d’empreses multinacionals per a fer videoconferències internacionals, permetent una comunicació fluida, com si la persona amb qui parlem estigués davant nostre. Si tens algun familiar o amic vivint a l’estranger o fent negocis amb persones d’altres països, instal·lar Skype és la teva millor opció. O com en el nostre cas, rebre classes d’alemany des de casa.

En aquest article del bloc us explicaré com instal·lar Skype en el teu ordinador.

Primer, heu de descarregar el programa, ho podeu fer des del següent enllaç:

https://www.skype.com/es/get-skype/ o https://www.skype.com/es/get-skype/download-skype-for-desktop/

Per tal que les connexions de Skype sempre es facin amb èxit, heu de seleccionar l’aparell electrònic amb què fareu servir el Skype. Si és un ordinador, la primera opció “Escriptori” i també s’ha de tenir en compte si és la versió per Windows / per Mac / per Linux.

SEMPRE DESCARREGAR DES DE skype.com, MAI ALTRES WEBS

Un cop descarregat, haureu d’executar l’instal·lador. L’arxiu que us heu descarregat, el trobareu a la carpeta de “Baixades” o “Descarregues”, sota algun d’aquests noms: SkypeSetup.exe / SkypeSetupFull.exe / Skype-8.83.0.409.exe

Feu doble clic a sobre de la icona i us apareixerà una finestra, que us preguntarà si voleu deixar que l’aplicació faci canvis a l’ordinador. Cliqueu “acceptar” i a continuació veureu aquesta finestra, on heu de clicar “Instal·la”.

Després de la instal·lació, us apareixerà aquesta finestra. Cliqueu “Som-hi” i a partir d’aquí heu d’entrar a la vostra sessió introduint usuari i contrasenya o creant un compte nou.

Finalment, complementarem amb les nostres dades: el nom d’usuari i contrasenya, i ja podrem començar a utilitzar Skype per a comunicar-nos.