Aquest diumenge 12 d’abril a Mataró (Teatre Monumental) o el 10 de maig a l’Hospitalet de Llobregat (Teatre Joventut) podeu anar a veure l’obra de teatre: “Prendre partit” de Ronald Harwood.

L’obra està ambientada a la ciutat de Berlín al 1946. Una ciutat destruïda com a conseqüència de la guerra. Destrucció, desorientació, mort; la fi d’una etapa. Assistim als prolegòmens i les investigacions preparatòries per al judici que durà a terme la Comissió Anti-nazi per als Artistes.

El comandant Steve Arnold rep l’encàrrec d’investigar les implicacions del director d’orquestra Wilhelm Furtwängler, acusat de col·laboracionisme amb el règim nazi durant la II Guerra Mundial.

El text aborda l’època de l’Alemanya postnazi de 1946 i pretén involucrar l’espectador perquè sigui part i testimoni d’un judici obert que presenta dues actituds absolutament oposades davant la terrible realitat política del Tercer Reich.

L’autor ens col·loca davant l’eterna confrontació entre cultura i poder, entre art i política. I ens convida a “prendre partit”. A càrrec de Josep Maria Pou, Andrés Herrera, Pepo Blasco, Sandra Monclús, Sergi Torrecilla i Anna Alarcón. Direcció: Josep Maria Pou.

“Prendre partit” serà diumenge 12 d’abril a les 18h al Teatre Monumental de Mataró (Maresme) (La Riera, 169 Tel. 93 7985460). Els preus de les entrades van dels 28 € (platea) a 26€ (amfiteatre).

Mentre que el diumenge 10 de maig a les 19h  serà al Teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) (C. de la Joventut, 4-10 Tel. 93 4481210). Els preus de les entrades oscil·len els 20€.