Dilluns 11 d’abril a les 20:30h podeu anar a veure “Escala” al Teatre Romea. “Escala” és dins el cicle SOLOS, interpretat per la banda d’electrònica Bradien i el poeta Eduard Escoffet, que tornen als escenaris amb motiu de la publicació del seu nou àlbum, Escala (2015), editat fa uns mesos pel segell barceloní spa.RK, que ja va publicar el seu primer àlbum (Pols, 2012). El nou àlbum, produït per Stefan Schneider (membre de To Rococo Rot i personatge essencial de l’escena electrònica alemanya) continua l’exploració de l’electrònica i la veu, amb un treball de col·laboració més intens entre les possibilitats dels sons electrònics, les textures sonores i la mal·leabilitat del text. L’àlbum inclou temes en català, un en alemany i dues col·laboracions molt especials: dos temes amb Lydia Lunch en anglès i la col·laboració d’Arnaldo Antunes en portuguès.

Bradien + Eduard Escoffet presenten Escala amb un concert que repassa les sonoritats del disc i alhora hi afegeix nous matisos. El concert, que inclou projeccions realitzades per Todojunto, el mateix equip que ha dissenyat el disc, i una acurada il·luminació, sumeix l’espectador en una espiral d’ecos vocals i electrònics. El concert del Romea serà una ocasió immillorable per gaudir-ne i deixar-se endur per la paraula i l’electrònica.

El preu de l’entrada general és de 10€ amb tarifa especial si es té: Targeta Rosa, Targeta Discapacitat, Club TR3SC i Carnet Jove.

Adreça: C/ Hospital, 51 (Barcelona)

Per a més consultes o la compra d’entrades: http://www.teatreromea.com/ca/off/1302/cicle-solos-bradien-eduard-escoffet

Font: http://www.teatreromea.com/ca/off/1302/cicle-solos-bradien-eduard-escoffet