El dissabte 04 de març de 2017 a les 19h trobem la Sonata Primavera de Beethoven. Es realitzarà a l’Auditori de Vinseum de Vilafranca del Penedès.
El preu de les entrades és de 15€ (anticipada) o 17€ (taquilla).
La Sonata Primavera de Beethoven és una de les seves obres de cambra més populars i apreciades. Les seves melodies destil·len optimisme i joia i és, sens dubte, una de les peces on trobem el Beethoven més humorístic i enginyós. 
Laura Rafecas, violinista titular de l’Orquestra de Cambra del Penedès, ens interpretarà aquesta obra de referència del geni alemany, acompanyada al piano per Marc Torres. 
 
FITXA ARTÍSTICA
Violí Laura Rafecas
Piano Marc Torres 
 
Vinseum i Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori Municipal amb uns concerts de format més reduït. Els principals valors d’aquesta nova línia són acostar al públic de Vilafranca i de la comarca música de cambra de qualitat i potenciar la vinculació amb la música d’un espai de rellevància cultural com Vinseum.
Els concerts es complementaran amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca. Cellers sensibles vers l’art i la cultura que són una part essencial d’aquest projecte.
 
L’Orquestra de Cambra del Penedès en petit format.  Tast musical amb una petita degustació de vi o cava d’un celler emblemàtic del Penedès. 
Aforament: 168 localitats no numerades. 
 
Espectacle emmarcat en la programació d’adults. Consulteu les condicions d’accés a les sales per a menors.

Durada: 1 hora

Més informació:
http://www.ocpenedes.com

Auditori de Vinseum
Pl. de Jaume I, 5
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

Font d’informació i imatge: http://espectacles.vilafranca.cat/279/2/musica/la-sonata-primavera-de-beethoven/