Classe en grup

Vine i participa a la classe en grup de cada mes

Cada mes farem 60 minuts de classe. Pot estar dividit en:
una classe de 60 minuts
dues classes de 30 minuts
tres classes de 20 minuts
quatre classes de 15 minuts
A cada classe tractarem un tema diferent.
La classe en grup és ideal per aprendre al teu ritme, assistint a les classes que et van bé i recuperant totes aquelles que no hi has pogut anar.
Amb accés a cursos i lliçons per repassar conceptes, preparar-te exàmens oficials d’alemany o aprendre temari nou.
Pots incorporar-te quan vulguis a la classe d’alemany en grup i seguir la rutina que et vagi millor.
Per 25 €/mes aprèn alemany des de casa de la manera més còmode possible.

aprèn alemany al teu ritme (25 €/mes)

Si entres a la classe en grup mensual tindràs accés a:

Preguntes freqüents:

Quin és el preu de la subscripció al Curs d’Alemany?

El preu de la subscripció és de 25 € al mes, sense permanència obligatòria. Per subscriure’t només has de clicar el botó de ‘participa-hi’ al principi de tot d’aquesta pàgina web.

Puc donar-me de baixa de la subscripció mensual?

Pots donar-te de baixa quan vulguis amb un simple clic a «cancel·lar subscripció» dins de la plataforma.

Qui i com es gestiona el pagament?

El pagament es fa a través de Stripe, una de les infraestructures financeres més populars a internet. Si vols saber més informació sobre Stripe clica aquí.

Tindré l’ajuda d’un professor? Com m’ajudarà?

Sí, jo mateixa, la Sílvia. Soc professora d’alemany com a llengua estrangera i faré les classes mensuals. Cada mes tractarem temes diferents i podràs assistir-hi, així com enviar-me dubtes que podem solucionar en les següents classes.

On farem les classes?

Les classes són en línia, per Skype. Serà una videotrucada de grup, podrà unir-s’hi tothom que hagi contractat la classe en grup.

Què necessito per fer la classe?

Com que les classes són en línia, per Skype, i serà una videotrucada, necessitaràs un ordinador o dispositiu amb internet, un micròfon i una càmera. Si durant la classe no vols fer servir la càmera, no passa res, però si vols participar necessitaràs un micròfon.

Quanta estona durarà la classe?

Cada mes farem 60 minuts de classe. Pot estar dividit en: una classe de 60 minuts, dues classes de 30 minuts, tres classes de 20 minuts o quatre classes de 15 minuts.

Puc estudiar al Curs d’Alemany si no tinc cap coneixement de la llengua alemanya?

Sí, aquí començarem a estudiar des de nivell zero. Pots escollir l’aprenentatge que vagi millor amb el teu nivell i ritme.

En quins horaris són les classes?

Les classes en directe les farem en diferents horaris perquè tots els alumnes puguin assistir alguna vegada. Gravaré totes les classes i podràs accedir a les classes anteriors i recuperar aquell tema que vulguis repassar.

Aconsegueixo el certificat després dels cursos?

No. Els cursos estan pensats per acompanyar-te en el procés d’aprenentatge i per preparar-te per a treure’t un certificat. Si estàs pensant en presentar-te a un examen oficial d’alemany, fer el curs de preparació t’ajudarà a aconseguir la meta que t’has marcat.

Quina durada tenen els cursos?

Cada curs és diferent i cada alumne també. Depenent del nivell que tinguis i la meta que et marquis, necessitaràs més o menys temps per assolir tots els objectius del curs i aconseguir el repte que t’has proposat.

Necessito ajuda

Per qualsevol cosa que necessitis, només has d’escriure’m un correu a info@cursalemany.com